Sinds 1996 elk jaar onderscheiden
met een Golden Award 5*****
Behandelingen uitsluitend op afspraak
Agenda
Schoonheidsinstituut Pauline
Dreef 2, 2910 Essen (België)
Alice studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht en is daar begin 2012 afgestudeerd. Voordat ze zich aansloot bij Mooi Medisch Sportief, heeft ze gewerkt als arts binnen de hyperbare geneeskunde. Omdat ze graag praktisch bezig is en altijd al zeer geïnteresseerd is geweest in esthetische geneeskunde, heeft ze ervoor gekozen om zich te bekwamen in de medisch cosmetische behandelingen met injectables, peelings en huidverbeterende producten. Na een interne opleiding bij Annemarie Smits en de nodige aanvullende opleidingen, is ze aan de slag gegaan en heeft ze besloten zelf een vestiging van Mooi Medisch Sportief te openen in Den Bosch. Op deze manier kan ze dit mooie vak fulltime uitoefenen!

“Als cosmetisch arts vind ik het een mooie uitdaging om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en u een frissere uitstraling te geven. Met subtiele veranderingen kun je al een groot effect bereiken, zonder dat uw omgeving doorheeft dat u ‘iets’ heeft laten doen. Als u er goed uitziet, voelt u zich goed en straalt u dit ook uit. Gelukkig zien we dat het taboe op cosmetische ingrepen steeds meer verdwijnt en mensen de stap durven te zetten om eens langs te komen voor een advies.”

Om u van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien zorgt ze ervoor dat ze altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Ze staat niet (altijd) vooraan bij het inzetten van de nieuwste technieken, omdat ze het belangrijk vindt dat de veiligheid en resultaat gegarandeerd zijn.
Samenwerking cosmetisch arts Alice van der Linden