Sinds 1996 elk jaar onderscheiden
met een Golden Award 5*****
Behandelingen uitsluitend op afspraak
Agenda
Geuren - Les Parfums de Rosine

Les Parfums de Rosine is opgericht door Marie-Hélène Rogeon, een dame die opgroeide in een familie van parfummakers; haar beroemde overgrootvader was zelfs degene die de persoonlijke Eau de Cologne van Keizer Napoleon de 3e mocht ontwikkelen. De twee voornaamste passies van Marie- Hélène zijn dus parfums… en rozen, omdat deze bloemen allemaal zo anders zijn, qua geur, kleur en vorm. Alle creaties hebben een basis van natuurlijke ingrediënten en worden in prachtige verpakking gepresenteerd. Marie- Hélène draagt vol passie zorg voor haar merk.

Sinds de komst van Rose de Rosine en Roseberry zijn de rozen van Rosine betoverend. Door de rozen van Rosine konden we op een totaal verschillende manier kennismaken met een rozengeur.
De rozen van Rosine creëren hun eigen omgeving. Ze zijn niet het begin, maar ook niet het einde. Ze verspreiden hun aanwezigheid. Ze plaatsen het klassieke beeld dat we van een roos hebben in een ruimere en irreële context. Alsof de roos menselijker wordt wanneer ze haar plantaardige aard verliest.
Omdat de bloemenvrouwen van vroeger terug vrouw willen zijn, heeft Marie-Hélène Rogeon voor hen vrouwelijke geuren proberen te creëren. De ziel van de roos blijft aanwezig, maar is nu aangepast. Het is nu aan ons om ook het beeld dat we van haar hebben aan te passen.
Schoonheidsinstituut Pauline
Dreef 2, 2910 Essen (België)