Sinds 1996 elk jaar onderscheiden
met een Golden Award 5*****
Behandelingen uitsluitend op afspraak
Agenda

24 UUR LANG MOOIE OGEN, WENKBRAUWEN EN LIPPEN

Permanent make-up (PMU) is een blijvende verfraaiing van bijvoorbeeld wenkbrauwen, ogen en lippen. Door het inbrengen van speciale pigmenten in de huid, ontstaat er een blijvende cosmetische make-up die tussen de 1 en 4 jaar blijft zitten.

Thumbnail wenkbrauwHet is een erg aantrekkelijke vorm van make-up en uiteraard zeer gemakkelijk. Denkt u maar eens aan het ‘s morgens wakker worden met een mooie, strakke eyeliner, goed uitziende wenkbrauwen of een mooie kleur op de lippen. Uw make-up blijft altijd stevig op haar plaats zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Ideaal als u bijvoorbeeld veel sport of een druk leven leidt waardoor u weinig tijd heeft in de ochtend om u op te maken.
HOE IS DE AANPAK BIJ ESTHER LEMMENS?

De permanent make-up behandeling bestaat uit 2 deskundige behandelingen. Voorafgaand aan de behandelingen krijgt u een intakegesprek om uw persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment te bespreken. Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren, zodat het resultaat zal worden zoals u wenst.
Voordat we starten met de behandeling, wordt de vorm op de huid getekend. Wanneer u tevreden bent over de vorm en de kleur beginnen we met de behandeling.

Na de behandeling is de kleur meestal iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden, volgens het eindresultaat zoals dat samen met u is besproken. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, het hoort bij het herstelproces van de huid.

Na 4-6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur.
Schoonheidsinstituut Pauline
Dreef 2, 2910 Essen (België)