Sinds 1996 elk jaar onderscheiden
met een Golden Award 5*****
Behandelingen uitsluitend op afspraak
Agenda
Zeep bereikt de perfectie in de vorm van de Gemme® Zepen. De douche of het dagelijks bad wordt een moment van puur plezier en verbazing. De diepe schoonheid van de Gemme® Zepen wordt nog verheerlijkt door water. Elke zeep licht op onder water, zijn crèmige mousse zorgt voor een zachte en soepele huid.
Verwen uzelf dagelijks met zachtheid en welzijn.

Samenstelling
Wij maken er een erezaak van om bij het maken van de Gemme® Zeep slechts gebruik te maken van ingrediënten van eerste kwaliteit. De essentiële oliën die we gebruiken zijn 100% natuurlijk, zodat de zuiverende en verzachtende eigenschappen behouden blijven, en de wasbasis is zeer zacht. Onze unieke samenstelling van natuurlijke plantenextracten, vitaminen en mineralen komen uit de wereld van het water, de planten en de aarde.
Met natuurlijke extracten van:
Aloe Vera, Chlorofyl, Kamille, Goudsbloem, Lavendel, Olijfolie, Zachte Amandelolie, Jojoba-olie, Palmolie, Minerale Aarde, Muscovite, Vitaminen A, C, D, E, B1, B2, B6, B12, Niacine, Acide Folique, Biotine, Acide Pantothénique, Ijzer, Silicium en Zink.

De Gemme® Zeep wordt dermatologisch getest in verzekerde laboratoria. Ze zijn tevens geschikt voor de gevoelige huid en uit respect voor de natuur bevatten ze
GEEN ENKEL DIERLIJK BESTANDDEEL en worden ze NIET GETEST OP DIEREN.
Schoonheidsinstituut Pauline
Dreef 2, 2910 Essen (België)