Sinds 1996 elk jaar onderscheiden
met een Golden Award 5*****
Behandelingen uitsluitend op afspraak
Agenda
Hoe werkt goud in de producten?

Het goud in de crèmes word colloïdel gebruikt. Het is een zuivere oplossing van microscopische kleine elektrisch geladen gouddeeltjes in water, het goud word door de huid opgenomen, stimuleert deze en werkt celvernieuwend, met als resultaat een unieke glans en jeugdig resultaat.
Tegenwoordig kan men stellen dat veel lichaamsfuncties ondersteund worden door een elektronenstroom. Goud beïnvloedt deze elektronische stroom voor en door het lichaam op een positieve wijze. Goud ondersteunt tevens de controle van de kernzuren die op hun beurt weer celconditionerend werken. Energievelden, chakra-centra en fysiologische processen worden positief beïnvloed.
Zo wordt een daadwerkelijke balans en waarneembaar welbehagen in het lichaam bewerkstelligt. Op de huid geeft dit een verzachtende, kalmerende, anti-flammateus effect waarbij het lichtbrekende effect van het goud beschermt tegen vorming van vrije radicalen. De huid ziet er stralend, glad en jonger uit, gelaatscontouren zijn duidelijk verbeterd.

Schoonheidsinstituut Pauline
Dreef 2, 2910 Essen (België)